Blomsterkurs Möhippa i Malmö

Ta med tjejerna på en riktigt mysig och kreativ stund där ni skapar med blommor! I vår blomsterstudio centralt i Malmö tar vi gärna emot ert gäng och håller en rolig och skapande blomsterkurs för er möhippa!

Midsommarkrans, rosa vit

Visst kan schemat vara ganska fullspäckat när man vill överraska den blivande bruden med en superdag. Ofta behöver varje enskild aktivitet vara något begränsad i tid. Detta vet vi på Oxåker om och därför har vi valt att hålla våra Blomsterkurser just för möhippor lite kortare än vanligt vid kurs.

När ni kommer till oss på Oxåker på utsatt tid så har vi dukat fram champagneglas om det önskas. Bubbel eller annan dryck är ni välkomna att ta med er. Vi startar med en genomgång av dagens aktivitet samt blomstrena vi ska använda. Därefter är det deltagarnas tur att hugga in på sina blommor. Under cirka 1 timme umgås vi och skapar med dagens vackraste blommor.

Det är väldigt populärt att välja att binda varsin hårkrans- den är praktisk att ta med sig, samt visar att gänget hör ihop under resten av dagen. Om man hellre öskar så är det möjligt att binda varsin bukett.

Blommorna vi använder är alltid helt färska och Oxåker väljer ut de sorter som passar bäst för ändamålet. Självklart får ni vara med och bestämma färgtema när ni bokar.

Detaljbild Oxåker butik, blommor

När vi har möhippa i butiken så håller vi en stående kurs, vilket innebär att det går bra att vara upp till 10 personer . 

Är du intresserad av en av våra andra blomsterkurser? Kika här!