Företag - Oxåker Blomsterdekoration

Företag

Företagsprenumeration

Behöver ni blommor till er arbetsplats? Då har du hittat rätt, för vi på Oxåker levererar gärna buketter till er!

Då stil och smak skiljer sig, har vi inte några fasta buketter att välja på. Vi får ofta fria händer att skapa unika och vackra buketter varje vecka. Vi använder då de blommor som är vackrast för stunden och detta innebär ofta att vi skapar utefter säsong!

Självklart finns det även möjlighet att önska både färg och blommor!

Vi levererar gärna till företag inom Malmö under måndagar! Då har ni vackra blommor på kontoret hela veckan! Passar någon annan dag bättre, eller om det finns behov av extra buketter till något speciellt tillfälle levererar vi veckans andra dagar med. Givetvis levererar vi även blommor utanför Malmö kommun.

Vi tycker om när saker är smidiga, och tror att även andra företagare värdesätter detta. Därför har vi valt att inte ha någon bindningstid på vår prenumerationstjänst. Det vi dock önskar är att man säger upp sin prenumeration en vecka innan nästa leverans.

Pris & Leverans

Vi levererar blommor i hela Malmö, men även utanför Malmö kommun. Vi har en fast budavgift på 100 kr/tillfälle inom Malmö kommun. Om du önskar leverans utanför, ta kontakt så uppger vi aktuellt pris.

Våra buketter startar från 300 kr (ex moms) och kan göras hur stora som helst.

Fyll i kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss, om du redan vet vad du önskar eller om du vill ha mer information!

Företagsinformation

Genom att klicka på knappen "Skicka meddelande" godtar du att oxaker.se lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår sekretesspolicy