Erbjudande-IMA

Hej IMA-medlemmar!

Vad kul att ni valde att gå in här och läsa! Jag heter Felicia Oxåker och är den som driver Oxåker Blomsterdekoration. Jag är glad att jag fick möjlighet att skapa blommor till er trevliga tillställning och önskar att ge er en rabatt. Som broschyren säger får ni 15 % rabatt på de två första buketterna när ni påbörjar en blomsterprenumeration till er arbetsplats (gäller hela 2023 och säg bara att ni är medlem hos IMA när ni tar kontakt). Prenumeration löper till dess att ni skulle välja att säga upp den. Prenumerationen har inte någon bindningstid, men löper en vecka efter uppsägning. Jag levererar så klart gärna även underbara blommor på mindre regelbunden basis, vid födelsedagar eller andra speciella tillfällen. Läs gärna vidare för att få mer information eller hör av dig om du vill prata med mig personligen! Jag ser mycket fram emot att höra från er!

Oxåker Blomsterdekoration, exteriör
Vita blommor, företag prenumeration

Behöver ni blommor till er arbetsplats? Då har du hittat rätt, för vi på Oxåker levererar gärna buketter till er!

Då stil och smak skiljer sig, har vi inte några fasta buketter att välja på. Vi får ofta fria händer att skapa unika vackra buketter varje vecka och använder då de blommor som är vackrast för stunden. Detta innebär ofta att vi skapar utefter säsong!

Självklart finns det även möjlighet att önska både färg och blommor!

Vi levererar gärna till företag inom Malmö under måndagar! Då har ni vackra blommor på kontoret hela veckan! Passar någon annan dag bättre, eller om det finns behov av extra buketter till något speciellt tillfälle levererar vi veckans andra dagar med. Givetvis levererar vi även blommor utanför Malmö kommun.

Vi tycker om när saker smidiga, och tror att även andra företagare värdesätter detta. Därför har vi valt att inte ha någon bindningstid på vår prenumerationstjänst. Det vi dock önskar är att man säger upp sin prenumeration en vecka innan nästa leverans

Orange blommor, blomsterprenumeration

Pris & Leverans

Vi levererar blommor i hela Malmö, men även utanför Malmö kommun. Vi har en fast budavgift på 80kr/tillfälle (ex moms) inom Malmö kommun. Om du önskar leverans utanför, ta kontakt så uppger vi aktuellt pris.

Våra buketter startar från 250 kr (ex moms) och kan göras hur stora som helst.

Fyll i kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss, om du redan vet vad du önskar eller om du vill ha mer information!

[ox_ima_form]