Company

Just nu får Ni första buketten gratis när Ni påbörjar en prenumeration!*

*Gäller för ny kunder som önskar att påbörja en löpande prenumeration. Trots att Oxåker ej tillämpar Bindningstid på våra prenumerationstjänster krävs det att man åtar sig att prenumerera på blommor under minst 6 veckor. Om detta ej följs skickar Oxåker en faktura på den första “kostnadsfria” buketten.

Företagsprenumeration

Behöver ni blommor till er arbetsplats? Då har du hittat rätt, för vi på Oxåker levererar gärna buketter till er!

Då stil och smak skiljer sig, har vi inte några fasta buketter att välja på. Vi får ofta fria händer att skapa unika och vackra buketter varje vecka. Vi använder då de blommor som är vackrast för stunden och detta innebär ofta att vi skapar utefter säsong!

Självklart finns det även möjlighet att önska både färg och blommor!

Vi levererar gärna till företag inom Malmö under måndagar! Då har ni vackra blommor på kontoret hela veckan! Passar någon annan dag bättre, eller om det finns behov av extra buketter till något speciellt tillfälle levererar vi veckans andra dagar med. Givetvis levererar vi även blommor utanför Malmö kommun.

Vi tycker om när saker är smidiga, och tror att även andra företagare värdesätter detta. Därför har vi valt att inte ha någon bindningstid på vår prenumerationstjänst. Det vi dock önskar är att man säger upp sin prenumeration en vecka innan nästa leverans.

Pris & Leverans

Vi levererar blommor i hela Malmö, men även utanför Malmö kommun. Vi har en fast budavgift på 50kr/tillfälle inom Malmö kommun. Om du önskar leverans utanför, ta kontakt så uppger vi aktuellt pris.

Våra buketter kan göras hur stora och små som helst, från 195 kr ex. moms.

Sammanfattning

  • Du väljer summa på buketten (från 195 kr, ex moms)
  • Vi levererar gärna måndagar, men ni kan välja andra dagar
  • Just nu- ni får första buketten kostnadsfri om ni startar en prenumeration. Villkor gäller.
  • Ingen bindingstid
  • Uppsägning av prenumeration senast 1 vecka innan leverans

Företagsaktivitet

Låt Oxåker hålla i er nästa företagsaktivitet. Läs mer!

Fyll i kontaktformuläret eller mejla felicia@oxaker.se för att komma i kontakt med oss, om du redan vet vad du önskar eller om du vill ha mer information!

Företagsinformation

By clicking the 'Send message' button, you agree that oxaker.se will store your contact information in accordance with our privacy policy