Midsommarkrans - Oxåker Blomsterdekoration

Midsommarkrans

Nu är äntligen den härligaste och mest blomstrande högtiden här! För visst vill man bara njuta och maxa midsommarfirandet, det är ju nu startskottet för sommar, värme och ledighet är! Fira in sommaren med den snyggaste kransen på huvudet och en böljande klänning!

2024 års midsommarafton närmar sig med stormsteg.

Oxåker kommer binda kransar på beställning. Vi älskar att hjälpa våra kunder att blomstra och därför sparar vi inte på något när vi binder årets midsommarkransar! Vi kommer dansa genom dagen med en underbar krona av fantastiska rosor på huvudet. Rosorna får sällskap av andra vackra blommor och massa grönt! De andra festdeltagarna kommer bli gröna av avund!

Midsommarkrans vit/orange

Midsommarkrans

Beställ din midsommarkrans

Midsommarkrans 2024

Som vanligt binder vi våra kransar på en ståltrådsbas. Det ger en stabil bas, som klarar att vi svänger runt midsommarstången i timmar. Basen dekorerar vi sedan med härlig grönska, för att kransen ska bli fluffig och härlig! Förutom det vackra gröna materialet blandar vi in olika sorters blommor. Oxåker är extra förtjusta i rosor i kransen och självklart fyller vi på med dessa ljuvliga blommor även i årets kransar. Tillsammans med småblommiga blomstersorter kommer kransen bli ljuvlig! Detta år kommer blommorna gå mot vitt, rosa och lila.

Vi vill att kransarna ska passa alla så därför avslutar vi alltid med ett vackert hängande band. Bandet matchar självklart blommorna och blir ett perfekt avslut. Bandet går att spänna både in och ut och därmed kan ägaren till kransen själv reglera storleken! Toppen va!!

Bind din egen krans DIY

Om du precis som oss älskar att skapa kransar så rekommenderar vi att du köper ett av våra färdiga kit! Vi uppmuntrar alltid till att testa själv om man tycker det är kul. Därför skickar vi med allt du behöver för att binda din egna läckra krans. Det är en så mysig aktivitet att göra tillsammans. Vi tycker att kransbindning är den bästa gemensamma aktiviteten tillsammans på midsommaraftonsmorgon. Det är dels kul, men bidrar även till god stämning då alla kommer bli lika tjusiga under dagen . I våra DIY-kit skickar vi med ståltrådsbas, ståltråd, band och förstås massa fina blommor!

moodboard midsommar

Midsommarkrans vit/rosa

Få en hållbar krans

Våra snygga blomsterkransar får inte vatten under dagen, men det går toppen ändå. Förhoppningsvis blir det både varmt och soligt på själva midsommarafton och visst vill vi passa på att njuta av det. Om vi blir lite för varma är det inte en nackdel att hoppa in i skuggan när solen står som högst på himlen. Både vi klarar antagligen av att fira hela natten lång då, och midsommarkransen håller sig snygg länge.

Om du vill passa på att hämta din krans hos oss på Oxåker redan dagen innan firandet går det superbra. Då rekommenderar vi att du förvarar din blomsterprakt i en plastpåse i kylskåpet. Där inne i kylan mår blommorna bra och kommer vara lika snygga när vi plockar fram dem igen. Det som är viktigt att tänka på är att inte låta blommorna nudda kylaggregat, då kan de ta lite skada.