Publicerad den Lämna en kommentar

Fotograf i Skåne

Felicia, Oxåker butik
Detaljbild Oxåker butik, radio

I Oxåkers blomsterstudio i Malmö skapas många vackra buketter och arrangemang. Vi lägger tid på att tänka ut hur både färg och form kan skapa magi tillsammans. Målet är att alla våra kunder ska bli tagna med storm och hänförda av det vi skapat till dem.

Men då kommer den stora frågan- hur ska man kunna locka nya kunder då de inte finns på plats för att beskåda det vackra vi skapat? Jo, vi måste ju såklart dokumentera slutresultaten på något sätt och det gör väl en fotograf bäst.

Detaljbild, rosor i Oxåker butik

Idag har många av oss mobiltelefoner så vi kan vara vår egna fotograf. Visst fungerar det fint att ta några snabba bilder under semestern, lunchen med vännerna eller när hunden leker i parken. Men hur gärna vi än vill vara en proffsig hobbyfotograf så håller ofta inte slutbilden så hög kvalitet som önskat. Så är det i alla fall för oss på Oxåker.

Med Oxåkers mobilkamera tar vi bilder i vardagen, som passar fint på sociala medier. Där är inte bilden i så stort format och om bilden är lite grynig när vi zoomar in är det inte för illa. När det där emot kommer till att visa upp sina buketter och arrangemang på hemsidan, är kvaliteten på bilderna genast mer betydande. För visst lever i vi i den tiden där vi är vana vid att en hemsida dels ska laddas upp snabbt, men att bilderna som finns ska hålla toppenkvalitet.

Bra bilder till hemsidan med hjälp av en fotograf

Detaljbild Oxåker butik, blommor

Vi har tagit hjälp av en proffsig fotograf för att ta en del bilder till både hemsida och sociala medier. Detta är ett beslut vi absolut inte ångrat. Som tidigare nämnt i texten handlar det mycket om att själva kvaliteten på bilden blir perfekt. Tar man hjälp av en professionell fotograf får man även bilder där känslor, färger mm blir centrala delar. Vi rekommenderar varmt Kathryn.

Att välja fotograf till bröllop

Hos Oxåker gör vi alla möjliga typer av binderier. Vi älskar speciellt att få hjälpa er med blommor till bröllop. Vi vet att våra kunder gärna förevigar den stora dagen med hjälp av en duktig fotograf som har en känsla för den stil man själv har. Alltså är det viktigt att omsorgsfullt välja fotograf, då man förhoppningsvis endast gifter sig en gång i livet.

Traditionell brudbukett i vitt, rosa och beige

För att få en förståelse för för vilken stil en fotograf har kan man kika på hens hemsida. Här brukar det finnas en portfolio att se på. Där man man då få en känsla för om stilen passar den man själv eftersträvar på sina bröllopsbilder.

För oss hos Oxåker betyder det mycket när ni som kund väljer att dela bilderna från bröllopsdagen med oss. Vi brukar oftast bara få se blommorna när de lämnar vår butik.

Snittblommor, i blombutik

Lämna ett svar